Antet Prima pagina
Catalog produse
Marci produse

»  SERVICII

Gaura hota

Gaura hota

 

Garantie: Pe viața

 

Pret cu TVA: 150.00 Lei

Comanda acest produs

Gaura hota
Gaura hota
Gaura hota
Gaura hota
Gaura hota
Comanda instant - Gaura hota

Email Telefon

Gaura hota

Gaurire Beton

Indiferent daca Aveti de facut modificari sau reparatii la instaltatiile de încălzire, ventilație, aer condiționat sau acum construiți prima oară. Ati achizitionat unul sau mai multe aparate de aer conditionat, o centrala termică sau hota si doriti sa le montati? Se modernizează instalațiile clădirii sau se montează conducta pentru alimentare cu gaze naturale? 


Perforari diamantate profesionale

In oricare din situatiile de mai sus vei avea nevoie de serviciul de perforare, găurite a peretelui. Sculedeinchiriat.com  realizeaza cu echipamente performante (HILTI) gauri pentru hota, gauri pentru instalatii sanitare, gauri pentru instalatii de aer conditionat, gauri de aerisire sau gauri pentru Centrala termică. 

Toată procedura de găurite in beton se efectueaza fara percutie si cu un nivel de zgomot redus, la nivelul unui aspirator profesional, intr-un timp  cuprinse intre 15 minute si 45 minute. Echipamentele HILTI pe care le Deținem gauresc la fel de ușor betonul simplu dar si betonul puternic armat, spre deosebire de alte echipamente ieftine pentru care gaurirea betonului armat reprezintă o adevarata provocare. 


Se pot gauri pereți din beton sau orice alt material de orice grosime, orice diametru cuprins intre 32mm si 400mm. Cea mai uzuala gaura este cea de 132 mm.Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

  Magazin pentru inchiriere scule pentru construcții. 

Execuție servicii de tăiere beton, tăiere asfalt, gauri in beton, gauri hota. 

Website detinut de Standard Top Import S.R.L. , CIF: RO22223852, Reg.Com: J40/14950/2007

sculedeinchiriat.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.